Mamut 2019

Posledný májový deň, teda 31. mája 2019 sa konal už 19. inovatívny ročník matematickej súťaže Mamut. Tento rok bola organizovaná združením STROM spolu s Univerzitou Pavla Jozefa Šafárika na Základnej škole Mateja Lechkého v Košiciach. Vyše 50 prevažne 5-členných tímov si pomeralo svoje logické, ale aj fyzické schopnosti. Tímovou spoluprácou sa súťažiaci snažili získať prvenstvo a hodnotné ceny. Súťaž bola podporená aj z národného projektu IT Akadémia - vzdelávanie pre 21. storočie (http://itakademia.sk). Kompletné výsledkyfotogalériu, ale aj brožúru s príkladmi a riešeniami nájdete na našej stránke.

(22. máj 2020)

Elektronické odovzdávanie
Najbližšie série našich seminárov prosím odovzdávajte výlučne elektronicky na stránke! Pre viac info pozrite najnovší príspevok. Ďakujeme (:
(19. marec 2020)