Ján Richnavský

Vyriešené problémy

Zúčastnené sústredenia

Percentil pre jednotlivé semestre

Výkon súťažiaceho v danom semestri je reprezentovaný percentilom. Percentil je precentuálny podiel súťažiacich, ktorí dosiahli horší počet bodov ako ty, t.j. ak si dosiahol 75. percentil, tvoje skóre je lepšie než troch štvrtín tvojich spolusúťažiach. Ak si súťažil vo viacerých seminároch, zobrazia sa v grafe osobitne.

Posledné komentáre

• Vypočutý je spravidla ten, ktorý už niečo (čokoľvek) povedal, nemusí to byť celé jeho tvrdenie.

Ján Richnavský, 23. september 2017 12:15:41
  • Žiaľ, nemôžem s Vami súhlasiť. Obdĺžnik je druh mnohouholníka so štyrmi stranami, pričom každé dve susedné strany obdĺžnika zvierajú navzájom pravý uhol. Dve a dve protiľahlé strany obdĺžnika sú rovnobežné a rovnako dlhé. Všetky tieto požiadavky spĺňa aj štvorec, teda z toho vyplýva, že štvorec je špeciálny prípad obdĺžnika.

Ján Richnavský, 21. október 2017 21:13:16