Martin Albert Gbúr

Vyriešené problémy

Zúčastnené sústredenia

Percentil pre jednotlivé semestre

Výkon súťažiaceho v danom semestri je reprezentovaný percentilom. Percentil je precentuálny podiel súťažiacich, ktorí dosiahli horší počet bodov ako ty, t.j. ak si dosiahol 75. percentil, tvoje skóre je lepšie než troch štvrtín tvojich spolusúťažiach. Ak si súťažil vo viacerých seminároch, zobrazia sa v grafe osobitne.

Posledné komentáre

• Ahoj Janka, pri nahrávaní odovzdaných úloh sa mohla stať chyba z našej strany, zistíme či sme túto úlohu dostali a budeme ťa čo najskôr informovať ;)

Martin Albert Gbúr, 29. november 2018 20:35:15
  • Ahoj, tvoje riešenie sme našli, takže sa nemusíš báť :) a ďakujeme, že si nás upozornila na chybu aby sme ju mohli opraviť ;)

Martin Albert Gbúr, 29. november 2018 23:56:15