Zimné sústredenie STROMu 2016

Od 7.2. do 12.2.2016 sa v škole v prírode v Kysaku konalo zimné sústredenie STROM u. Všetci sme sa preniesli do budúcnosti, kde namiesto ľudí pracovali stroje a ľudia už nemuseli robiť vôbec nič, iba udržiavať stroje, pracovať vo výskume a tvoriť umenie. Účastníci začali plniť svoj kurz údržbárčiny, keď zrazu začali mať stroje problémy a množstvo systémov prestalo fungovať tak, ako malo. Nakoniec sme zistili, že za všetkým stojí Jozef U., tvorca špeciálnych chipov, vďaka ktorým fungujú všetky stroje. Na sústredení sme si okrem hrania rôznych hier (matematických, či nematematických) vypočuli aj mnoho zaujímavých prednášok. Tešíme sa na Vás aj na ďalších sústredeniach.