Zimná séria je hotová ;-)

Čaute lidičky,

som rád, že ste sa dočítali až k tomuto riadku, doteraz to nebolo nič moc, ale odteraz sa budem snažiť byt k veci. Rád by som vám oznámil, že sme opravili druhú sériu a spravili všetky veci, ktoré k tomu patria (nájdete na stránke najnovší časopis, najnovšie poradie...). A okrem toho nájdete čoskoro v schránkach vašich alebo vašich škôl pozvánky na naše najbližšie sústredenie, ktoré je určené ako odmena pre tých najlepších z vás.

Ak by ste hľadali pozvánku na sústredenie (či už ste tú svoju stratili, alebo vás proste zaujíma), tak ju nájdete tu. Ak ste pozvaní na sústredenie, tak prihlásiť sa môžete na prihlasky.strom.sk/strom.

Keďže som sľúbil, že budem strohý, tak končím. Už som len chcel povedať, že sa tešíme na ďalšie série plné vašich vedomostí ;-)