Vianočný Maxiklub - December 2014

Ako každý rok, aj teraz sme sa v decembri stretli s mnohými ľuďmi, ktorí majú k Stromu blízko. Ráno sme si my starší trochu zasúťažili a prerátali sme návrhy príkladov na medzinárodný náboj, neskôr sme zhodnotili ako dopadol posledný rok a porozprávali sme sa o všetkých tých úžasných akciách, ktoré sme zorganizovali v priebehu posledného roka. Bol to teda poriadne úspešný rok (aspoň podľa mňa). Neskôr sa začal aj samotný Maxiklub, kde prišlo veľa stredoškolákov, vysokoškolákov, ale aj starších aby sa opäť po roku porozprávali s kamarátmi zo Stromu. V príjemnej atmosfére sme si vychutnali aj chutnú kapustnicu, zasmiali sme sa a porozprávali mnoho zážitkov ktoré sme získali aj pri aktivitách Stromu.

Tím 1 na cvičnom náboji  Tím 2 na cvičnom náboji  Tím 3 na cvičnom náboji