Už je to za nami

Zdareeeec,

druhá séria je už opravená, časopisy s riešeniami i pozvánkami sú rozoslané (tak šup - čítajte si pozvánku s inštrukciami na Malynár i Matik a prihlasujte sa na sústredká Malynáru aj Matika, my sa nevieme dočkať, a čo vy?) a konca letnej časti zaznel tón. Blíži sa leto, no ešte sa určite matematika stretne s aspoň niektorými z vás. Čoskoro tu bude sústredko, tvrdé boje o ktoré dominovali vašim ostatným niekoľkým mesiacom. Už ale môžete zložiť perá a nechať si poklesnúť tep. Letná časť je uzavretá, časopis na stránke definitívne ukončuje celoročný hon.

(22. máj 2020)

Elektronické odovzdávanie
Najbližšie série našich seminárov prosím odovzdávajte výlučne elektronicky na stránke! Pre viac info pozrite najnovší príspevok. Ďakujeme (:
(19. marec 2020)