TMM 2016

A je to tu! Konečne ste sa dočkali.

Spustili sme prihlasovanie sa na tohtoročný Tábor Mladých Matematikov, inak známy ako TMM, ktorý sa bude konať v Tatranskej Lesnej od 23.7. do 30.7.2016. Tohtoročné TMM je určené pre budúcoročných šiestakov (resp. prímanov) až po budúcich prvákov na strednej (resp. kvinťanov, či druhákov na 5-ročných stredných školách). Tento rok vás tam bude čakať, ako to už býva, úžasný program a skvelá partia vedúcich aj účastníkov.

Tento rok sa to bude konať v krásnom prostredí našich Tatier, kde si určite okrem matematiky užijeme aj tatranské slniečko. Dúfame, že sa k nám pridáte a my si tak spolu zase raz vytvoríme kopec nezabudnuteľných zážitkov. Preto neváhajte a vyplňte prihlášku, respektíve si prečítajte viac informácií v pozvánke.

Tešíme sa na vás