Tábor mladých matematikov 2018

Už si rozmýšľal/a nad letným programom?

Aj toto leto môžeš stráviť 8 dní s kamarátmi a super vedúcimi na Tábore mladých matematikov. Okrem nadupaného programu, štipky zábavne podanej matiky a príjemnej spoločnosti, si môžeš tento rok vychutnať aj nádherné prostredie tajchu Počúvadlo. Novinkou je aj bazén a wellness priamo v mieste, kde budeme bývať.

TMM sa bude konať 11. - 19. augusta v Penzióne pod Sitnom a je určené pre budúcich siedmakov až budúcich druhákov na strednej škole.  Kompletné informácie nájdeš v POZVÁNKE. Tak neváhaj a prihlás sa čím skôr cez PRIHLASOVACÍ FORMULÁR.

(22. máj 2020)

Elektronické odovzdávanie
Najbližšie série našich seminárov prosím odovzdávajte výlučne elektronicky na stránke! Pre viac info pozrite najnovší príspevok. Ďakujeme (:
(19. marec 2020)