Prišli ste, zriešili ste, nechoďte ešte preč...

Áno, je to tak. Že čo? No predsa sme konečne opravili konečnú (druhú) sériu konečnej (letnej) časti nie konečného (39.) ročníka nášho nekonečného korešpondenčného matematického semináru STROM.

To pre vás zmanená, že je tu konečné poradie letnej časti, že si konečne môžete pozrieť, čo ste mali správne a čo nie, že si konečne môžete v časopise prečítať vzorové riešenia úloh, ktoré ste nevedeli vyriešiť, a že sa konečne dozviete, či ste sa dostali na to naše nekonečne očakávané sústredenie.

Poradie a svoje opravené riešenia si už klasicky nájdete vo "Výsledky", na ktoré môžete kliknúť v ľavom menu. Časopis pre zmenu nájdete nečakane v "Časopisy", na ktoré tak isto nájdete odkaz v ľavom menu.

Teraz vám už konečne poviem to, čo všetci v tomto príspevku na našej nástenke naozaj hľadáte. Je to hocijaká zákulisná informácia o sústredení, ktoré bude pre vás príjemnou odmenou za príjemné chvíle strávené v náručí matematiky. Toto sústredenie sa bude konať 13. až 18. septembra tohto roku v pravdepodobne doteraz nami nenavštívenej ubytovni. To znamená, že ak si sa umiestnil na dostatočne dobrom mieste, tak v najbližšom čase od nás očakávaj pozvánku na naše lukratívne sústredenie.

Projekt podporila Nadácia pre deti Slovenska z fondu Hodina deťom.