Online Matematický Náboj 2021

Matematický Náboj sa aj tento rok uskutoční v online podobe (tak ako na jeseň), a to už o mesiac - 23. apríla 2021. Online súťaž bude takmer identická tej "klasickej". Každý tím dostane po registrácii prihlasovacie údaje, ktorými sa v deň súťaže prihlási do online systému. Počas samotnej súťaže budú mať tímy dve hodiny na vyriešenie čo najväčšieho množstva príkladov.

V tíme môže byť maximálne 5 žiakov, všetci pritom musia navštevovať rovnakú školu. Súťaž bude mať tento rok tri kategórie:

• Juniori: Pre žiakov stredných škôl, ktorí nie sú v poslednom alebo predposlednom ročníku strednej školy
  • Seniori: Pre žiakov stredných škôl bez obmedzenia ročníka
  • Špeciálna kategória Open: Pre ľubovoľné tímy (súťažiaci nemusia byť žiakmi stredných škôl)

Podrobné pravidlá súťaže nájdete tu. Registrácia už začala na tejto stránke a bude prebiehať do 20. apríla. Neváhajte preto a dajte vedieť svojím učiteľom, žiakom alebo kamarátom, registrujte sa a my Vás radi "uvidíme" 23. apríla 2021.

(22. máj 2020)

Elektronické odovzdávanie
Najbližšie série našich seminárov prosím odovzdávajte výlučne elektronicky na stránke! Pre viac info pozrite najnovší príspevok. Ďakujeme (:
(19. marec 2020)