Náboj 2020 bude online!

Nakoľko sa minulý rok v marci Náboj 2020 neorganizoval kvôli epidemiologickej situácií, tak bolo rozhodnuté, že sa jeho termín presúva na december. Bohužiaľ situácia sa ešte nezlepšila a tak sa medzinárodný tím organizátorov rozhodol, že sa Náboj bude konať online. Všetky potrebné informácie nájdete na oficiálnej stránke. STROM sa tohto roku na organizácii nepodieľa, nakoľko je celá súťaž organizovaná centrálne z Bratislavy. V prípade akýchkoľvek otázok však pokojne píšte na sabovcik@strom.sk.

(22. máj 2020)

Elektronické odovzdávanie
Najbližšie série našich seminárov prosím odovzdávajte výlučne elektronicky na stránke! Pre viac info pozrite najnovší príspevok. Ďakujeme (:
(19. marec 2020)