Matboj 2014 - máme za sebou

Včera o takomto čase ste finišovali s rátaním príkladov matematickej súťaže Košický Matboj. A ako to vlastne všetko dopadlo?

Súťaž sme otvorili v účastí 44 družstiev, ktorých členmi boli poväčšnine žiaci z Košických a Prešovských gymnázií, ale potešili nás svojou účasťou aj žiaci zo Sobraniec, Krompách, Gelnice, Michaloviec, Humenného a Popradu, Starej Ľubovne a Rožňavy. Či ďalekého Liptovského Mikuláša a Banskej Bystrice. Takže zastúpenie miest bolo pestré.

Boj o prvé tri miesta však zostal tohoto roku medzi Gymnáziom Alejová a Poštová, ktoré si odnieslo prvenstvo. Kompletné výsledky nájdete na tomto odkaze.

Myslíte si, že by ste to zvládli lepšie? Skúste si zarátať príklady z tohtoročného Matboja. Príklady a výsledky nájdete tu.

Ďakujeme za účasť a dovidenia o rok.

Projekt podporila Nadácia pre deti Slovenska z fondu Hodina deťom.

(22. máj 2020)

Elektronické odovzdávanie
Najbližšie série našich seminárov prosím odovzdávajte výlučne elektronicky na stránke! Pre viac info pozrite najnovší príspevok. Ďakujeme (:
(19. marec 2020)