Matboj 2014

Dňa 24.10.2014 sa v CVČ Domino v Košiach uskutoční tohtoročný Matboj (oficiálna pozvánka). Matboj je matematická súťaž pre žiakov stredných škôl a príslušných ročníkov viacročných gymnázií. Úlohou súťažiacich je v danom časovom limite odovzdať čo najviac správne vyriešených úloh. Úplné znenie pravidiel nájdete na nasledovnom odkaze.

Časový harmonogram súťaže:
9:00 -- 10:10 prezentácia účastníkov
10:15 -- 10:25 otvorenie súťaže
10:30 -- 12:15 priebeh súťaže
12:15 -- 13:00 obed
13:00 -- 13:30 vyhodnotenie súťaže

Prihlásiť do súťaže sa môžte tu. Každá škola môže vyslať dve družstvá (je možnosť zvýšiť počet družstiev v prípade nenaplnenia kapacity).

Účastnícky poplatok za každé družstvo je 10 €. V prípade záujmu bude účastníkom zaistený suchý obed (obložená bageta) v hodnote 1,5 € na osobu. Účastnícky poplatok a poplatok za obed sa hradí pri prezentácii pred súťažou.

Víťazi matboja získajú hodnotné ceny a dekan Prírodovedeckej fakulty UPJŠ v Košiciach ich uprednostní v prijímacom konaní na štúdium v oboroch vyučovaných na fakulte. Členovia prvých troch družstiev budú pozvaní na najbližšie sústredenie STROMu.

Doprava
Do CVČ sa dostanete zo Železničnej (Autobusovej) stanice v Košiciach autobusom číslo $17$, ktorý má odchod zo stanice o 8:01 a potom každých 20 minút (vystúpiť treba na zastávke CVČ Domino).

Tešíme sa na Vás
Organizátori

Projekt podporila Nadácia pre deti Slovenska z fondu Hodina deťom.