Mamut 2017

2.6. sa uskutočnil už 17. ročník súťaže Mamut, ktorú organizuje naše združenie v spolupráci s Univerzitou Pavla Jozefa Šafárika. Tento ročník bol výnimočný tým, že sa súťaž uskutočnila až na dvoch miestach súčasne - v Košiciach a v Sabinove. Priestory nám poskytli Kasárne/Kulturpark na Kukučínovej ulici v Košiciach a Základná škola na ulici 17. Novembra v Sabinove. Svoje vedomosti z matematiky, hlavolamové myslenie ale aj športové zručnosti si tu prišlo zmerať takmer 300 detí zo 40 škôl z celého Slovenska. Súťaž bola podporená aj z národného projektu IT Akadémia - vzdelávanie pre 21. storočie (http://itakademia.sk).

Kompletné výsledky súťaže na oboch miestach si viete pozrieť tu: Košice a Sabinov

Fotogalériu z podujatí tu: Košice a Sabinov

Brožúru so zadaniami a riešeniami tu: Mamut 2017

Všetkým tímom ďakujeme za účasť. Veríme, že sa vám akcia páčila a zúčastníte sa aj budúci rok.