Letné sústredenie Malynára

Leto sa onedlho prehupne do svojej druhej polovice. Preto vám chceme pripomenúť ten týždeň zábavy, ktorý sme spolu zažili v júni.

Všetko to začalo v nedeľu, keď sme sa zišli na stanici v Košiciach. Ani sme si nevšimli, že sa z nás stali mravce Fušovia. Keď sme sa dostali do tmavej jaskyne ku zvyšku nášho druhu, zistili sme, že nás čaká neľahká úloha. Jaskyňa bola veľmi poškodená a potrebovali sme zabrániť jej zrúteniu. Náš prieskum však ukázal, že to vôbec nie je také strašné.

V týchto momentoch sme však urobili veľmi veľkú chybu. Ignorovali sme nápisy, ktorým sme síce nerozumeli, no vyústilo to do toho, že sme do našej jaskyne vpustili mravcožravý mach. Vo finále sa nám síce nepodarilo obsadiť územia ovládané machom, avšak naši vedci vyvinuli špeciálnu kyselinu, ktorá zvládala mach zničiť. Vyzeralo to s nami veľmi biedne, ale nakoniec sme dokázali mach zničiť a dozvedeli sme sa pravdu o tej našej jaskyni.

Nakoniec sme sa v piatok uťahaní a vyčerpaní dostali do Košíc. Zo stanice sme sa vydali na ďalšie dobrodružstvo s príjemnými spomienkami na to minulé.

P.S. Pre tých, ktorí si to nevšimli, fotky sú tu.