Letné sústredenie Malynár

Ahojte všetci!

V dňoch 18.6 - 23.6.2017 sme spolu strávili 6 programom nabitých dní na sústredení v Danišovciach.

Spoznali sme duchovných a ich príbehy o mocnej Kvapke. Rozprávali nám o jej blízkom návrate medzi ľudí. Málokto im veril tieto prázdne slová, no potom sa začali diať rôzne veci. Spoločne sme utiekli z väzenia a uchýlili sme sa do lesa. V lese sme spoznali domorodcov, ktorí nás upozornili na zmenu správania divokých zvierat. Bolo nám jasné, že to je znamenie príchodu mocnej Kvapky. Naštastie nás Kvapka minula a my sme sa obohatení o zážitky a užitočné vedomosti vrátili bezpečne domov.

Tešíme sa na vás opäť na ďalších sústredeniach.

Fotky si môžete pozrieť v galérii.