Letné sústredenia

Letné sústredenia Malynára a Matika sa v plánovanej podobe tento rok neuskutočnia. Ani nám sa to nepáči. Napriek všetkému vám môžeme s radosťou oznámiť, že ste neriešili zbytočne. Na dvanástich starostlivo vybraných príkladoch ste si svoje matematické schopnosti nielen otestovali, ale najmä precvičili a zveľadili. Ak náhodou ešte stále túžite po ďalšej odmene, čítajte ďalej.

Hoci bežné sústredenia nebudú, nebudeme si ani my namiesto chystania sústredenia iba tak nečinne sedieť na zadkoch a čumieť na steny. Už teraz pre vás pripravujeme kvalitnú náhradu sústredka. Informácie časom pribudnú tu na stránke.

(22. máj 2020)

Elektronické odovzdávanie
Najbližšie série našich seminárov prosím odovzdávajte výlučne elektronicky na stránke! Pre viac info pozrite najnovší príspevok. Ďakujeme (:
(19. marec 2020)