Jesenný výlet MATIKa

V sobotu 18. októbra sme sa vybrali na výlet. Neváhali sme opustiť naše teplé domovy už za skorých ranných hodín a v mene Združenia STROM sme sa vybrali do Zádielu na ekologickú misiu. Hoci sa sprvu zdalo, že zúčastneným na prírode vôbec nezáleží, nakoniec sa nám v každom z nich podarilo nájsť aspoň kúsok zelenej duše. Pri vidine občerstvenia grátis na ekologickej konferencii sme sa s radosťou pustili do osvojovania si všemožných potrebných, nepotrebných a iných informácií. Ekologickú púť však poznačilo stretnutie so štyrmi významnými ekológmi, ktorí však zabudli, ktorá veda je na prvom mieste. Po ich získaní naspäť na stranu zelených sme viac-menej, teda skôr viac ako menej, odvrátili takmer všetky možné katastrofy aby sme sa jednou z nich, preplneným neekologickým autobusom (avšak s milým šoférom), pobrali na kebab.

Projekt podporila Nadácia pre deti Slovenska z fondu Hodina deťom.