Jesenný výlet s Korytnačkami

Začiatkom októbra sme sa v obrovskom počte vydali na výlet do Čane. Všetko sa ale skomplikovalo už na začiatku, nakoľko sme zabudli vystúpiť v Čani a autobus nás odviezol až do Ždane. Nuž, nič sa nedalo robiť a my sme museli ísť pešo naspäť do Čane. Našťastie sa nám ale podarilo nájsť skratku a na prekvapenie všetkých, sme na ceste stretli aj Korytnačky. Nadšenie z nás ale rýchlo odpadlo, keď sme sa dozvedeli, že Korytnačky vedia hovoriť iba po maďarsky. Cestu do Čane sme síce ešte stále neprekonali, ale mierne jazykové bariéry áno a dozvedeli sme sa, kde nájdeme Dina Balčáka. Úspešne sme ho vyvolali, tak, ako nám kázali Korytnačky a všetci sme ostali prekvapení, keď sme zistili, že Dino Balčák bol celý ten čas medzi nami. Nakoniec sme na ceste domov predsa dorazili do Čane, ale už bolo veľa hodín, tak sme sa všetci pobrali domov do našich mäkučkých postieľok. Určite však každému vŕta v hlave, čo sa stalo s Dinom Balčákom. Nezúfajte!