Cena Nadácie Orange

V utorok 31. mája sa uskutočnil galavečer Nadácie Orange, na ktorom sa vyhlasovali výsledky Ceny Nadácie Orange v rôznych kategóriách. Naše združenie bolo nominované v kategórii Vzdelávanie a skončilo na krásnom treťom mieste.

Okrem tejto kategórie vyhlásila Nadácia Orange aj kategóriu Cena verejnosti, o ktorej výsledku ste rozhodovali vy hlasovaním. Spočiatku sme boli viacmenej vo vedení v tejto kategórii, avšak keď sa súťaž schyľovala ku koncu, dobehlo nás občianske združenie Športový klub Bokša a po dňoch zháňania hlasov sa nám obom podarilo získať vyše 1200 hlasov. Túto kategóriu sme nakoniec vyhrali o zhruba 30 hlasov.

Za všetky vaše hlasy aj dlhoročnú podporu, či riešenie našich seminárov a účasť na našich aktivitách vám takto chceme poďakovať. Ak by vás zaujímalo viac, tak na facebookovskej stránke Nadácie Orange si viete nájsť video z odovzdávania cien (tu a tu), či všetky fotky z galavečera. Výber z nich (tie najkrajšie, inak povedané tam, kde sme my) môžete nájsť aj v galérii na našej stránke.