Budeš nám chýbať Robo

Vo veku 39 rokov nás 4. júla 2020 nečakane opustil náš kolega, priateľ a predseda Združenia STROM Róbert Hajduk. Robo sa narodil 21. mája 1981 v Michalovciach. V združení sa začal venovať dobrovoľníckej činnosti už počas štúdia na vysokej škole. Od roku 2011 bol predsedom združenia STROM a v posledných štyroch rokoch zastrešoval spoluprácu s Univerzitou Pavla Jozefa Šafárika na národnom projekte IT Akadémia – vzdelávanie pre 21. storočie.

Robo bol nenahraditeľným článkom medzi nami a univerzitou, medzi formalitami bežného sveta a aktivitami, ktoré sa snažíme v našom združení prinášať žiakom a študentom. Aj v dobe, keď už semináre aktívne neopravoval a nezúčastňoval sa na sústredeniach, nám neúnavne pomáhal vysporiadať sa s fungovaním združenia a preberal na seba množstvo práce, ktorú nikto iný nechcel a často ani nevedel urobiť. Nezabúdal nás pochváliť, keď sme zvládli niečo dobre a pokarhať, keď sme nedodržiavali termíny. Aj vďaka nemu STROM dnes stále funguje a sme vďační, že bol spolu s nami STROMákom. Určite nám bude chýbať.

Česť jeho pamiatke!

Nenechajte si ujsť akcie, ktoré chystáme a odoberajte náš newsletter!