Budeš nám chýbať Robo

Vo veku 39 rokov nás 4. júla 2020 nečakane opustil náš kolega, priateľ a predseda Združenia STROM Róbert Hajduk. Robo sa narodil 21. mája 1981 v Michalovciach. V združení sa začal venovať dobrovoľníckej činnosti už počas štúdia na vysokej škole. Od roku 2011 bol predsedom združenia STROM a v posledných štyroch rokoch zastrešoval spoluprácu s Univerzitou Pavla Jozefa Šafárika na národnom projekte IT Akadémia – vzdelávanie pre 21. storočie.

Robo bol nenahraditeľným článkom medzi nami a univerzitou, medzi formalitami bežného sveta a aktivitami, ktoré sa snažíme v našom združení prinášať žiakom a študentom. Aj v dobe, keď už semináre aktívne neopravoval a nezúčastňoval sa na sústredeniach, nám neúnavne pomáhal vysporiadať sa s fungovaním združenia a preberal na seba množstvo práce, ktorú nikto iný nechcel a často ani nevedel urobiť. Nezabúdal nás pochváliť, keď sme zvládli niečo dobre a pokarhať, keď sme nedodržiavali termíny. Aj vďaka nemu STROM dnes stále funguje a sme vďační, že bol spolu s nami STROMákom. Určite nám bude chýbať.

Česť jeho pamiatke!

(22. máj 2020)

Elektronické odovzdávanie
Najbližšie série našich seminárov prosím odovzdávajte výlučne elektronicky na stránke! Pre viac info pozrite najnovší príspevok. Ďakujeme (:
(19. marec 2020)