2% z dane pre STROM

Nadišiel čas priznaní. Konkrétne daňových priznaní. To síce môže znieť desivo, ale ako všetky desivé veci ako nerovnosti, hodinové prednášky alebo behanie po dedine aj toto dokáže STROM premeniť na niečo úžasné. Na to však potrebujeme vašu pomoc. Presvedčte rodinu, kamarátov, známych aj neznámych, ktorí platia dane, aby darovali 2% z dane STROMu. Vďaka nim môžu byť naše súťaže a sústredká lacnejšie a dostupnejšie, budeme môcť kúpiť viac vodných pištolí, reflexných viest alebo celaskonu. Všetky potrebné informácie nájdete na https://zdruzenie.strom.sk/sk/zdruzenie/2percenta/. Tak hurá do presviedčania!

(22. máj 2020)

Elektronické odovzdávanie
Najbližšie série našich seminárov prosím odovzdávajte výlučne elektronicky na stránke! Pre viac info pozrite najnovší príspevok. Ďakujeme (:
(19. marec 2020)